Sóterápiás készülék

17.550,00 Ft A termék ára tartalmazza az áfát

Gyógyító sós levegőt a szobába! Légúti allergiás, asztmás, légúti betegségben szenved? Keresi a természetes gyógymódokat? Egy egyszerű készülékkel gyógyító sós levegőt varázsolhat otthonába, egy sóbarlangbérlet áráért!

 A sós tengeri levegő és a sóbarlangok kedvező élettani hatásai széles körben ismertek. Most egy olyan sóterápiás készülék mutatunk be Önöknek, mely kiválthatja a sóbarlangban történő kezeléseket, és kényelmesen, otthonában élvezheti a gyógyulást. Az ára is méltányos, mindössze egy sóbarlangbérlet áráért megkapható a készülék, mely utána évekig szolgálja Önt. A kezelésnek ellenjavallata, mellékhatása nincsen.

A sóterápiás készülék működése során mikro sókristályokkal bevont szűrőn préseli át a levegőt. A sóterápiás készülék állandó, nem túl dús sótartalmú levegőt biztosít a szobában. Használja naponta legalább 8 órán át, ideálisan éjszaka.

Használatával csökkenthető:
• a pollenallergia, légúti allergia, nehéz légzés, rekedtség;
•  az asztma, bronchitis, alsó-felső légúti megbetegedések
•  a légcsőhurut, hörghurut, nátha, köhögés, köhécselés;
•  a keresztallergia, légúti fertőző betegségek;
•  a légcsőben és nyelőcsőben lerakódott váladék;
•  a dohányzás okozta légúti problémák.

Leírás

A Salin gép által kibocsátott levegő nem befolyásolja a légtér páratartalmát és hőmérsékletét. A szoba páratartalma 40-70% között kell legyen ideális esetben, a légutak nyálkahártyájának megfelelő funkcionálásához. Amennyiben ez a páratartalom nem adott (pl. panel lakásban), érdemes a szoba levegőjét mesterségesen párásítani, illetve ha a páratartalom meghaladja a 80% átlagot, a levegő páratartalmát páramentesítő berendezéssel kell stabilizálni (40%-70% között tartani).

Használatra vonatkozó javaslatok:

Eredményes hatás eléréséhez a légtisztító napi 8-10 óra használata szükséges.
Az első periódusban (minimum 1 hónap) ajánlott a készülék intenzív, főleg éjszakai használata. A Salin2 készüléket egy kb. 30-40 m3-es (16m2) helyiségben lehet használni. Lehetőség szerint növelni kell a készülék által tisztított levegőn töltött időt úgy, hogy a helyiségbe lépés előtt már 1-2 órára bekapcsoljuk a gépet.

Olyan helyiségekben, melynek mérete meghaladja a Salin2 készülékhez előírtat a direkt hatás érdekében a gépet érdemes a használótól 0,5-1,2 m-re elhelyezni.

Nem ajánlott a levegőtisztító használata nedves környezetben, ahol magas a gőz- és páratartalom, illetve olajpárás helyiségben (konyha), illetve nagyon poros helyen, mivel ezek igen lecsökkentik a légtisztító élettartamát.

Figyelem!

– A KÉSZÜLÉK HASZNÁLATÁVAL EGYIDEJŰLEG NE SZAKÍTSUK FÉLBE A MÁR ELKEZDETT KEZELÉSEKET!
– NE HANYAGOLJUK EL A MEGSZOKOTT ORVOSI ELLENŐRZÉSEKET!
– Tartsuk be továbbra is az orvos utasításait!

A készülék szűrőbetétjét használati gyakoriságtól függően 4-6 havonta érdemes cserélni.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Sóterápiás készülék” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük